Analytische Therapie
bij Academy Depth Psychology

Welkom bij Academy Depth Psychology. Leuk dat je geïnteresseerd bent in de opleiding Analytische Therapie. Al meer dan 30 jaar zijn wij gespecialiseerd in dieptepsychologie.

De opleiding staat open voor diegenen die geschoold zijn op WO, HBO of vergelijkbaar niveau. Psychiaters, psychologen, psychotherapeuten, psychosociaal werkers, maar ook diegenen die zich willen omscholen of therapeut willen worden — en die zowel theoretisch als therapeutisch geschoold willen worden in de dieptepsychologie — kunnen deelnemen aan deze opleiding.

Wie niet aan deze eisen voldoet, kan contact opnemen met het hoofd opleidingen, Deze zal in overleg met de aspirant student bekijken of de mogelijkheid aanwezig is om daadwerkelijk deel te nemen aan de opleiding. De opleiding is een deeltijdopleiding. Beoogd wordt om studenten in het eerste jaar vertrouwd te maken met de belangrijkste theoretische concepten uit de dieptepsychologie. In de daaropvolgende jaren wordt de student zowel theoretisch als praktisch geschoold in de Analytische Therapie.

Uitgebreide informatie over Academy Depth Psychology en de opleiding Analytische Therapie lees je in onze Studiegids. Voor meer informatie of vragen neem contact met ons op via info@academydepthpsychology.com